ENKELTE BLOMMERE: BLOMSTER I HAVEN HELE SOMMEREN

Nyd sommeren i oktober

Det er kun rigtig sommer, når du kan indånde duften af ​​blomstrende blomster og planter fra en hængekøje i haven. Eller vil du hellere starte dagen på din grønne altan med en frisk kop kaffe? Uanset dit yndlings udendørs øjeblik foretrækker du at omgive dig med plantesorter, der blomstrer hele sommeren. Især sommerblomstrende enårige er kendt for deres endeløse blomstringstid. På denne måde kan du stadig nyde sommeren i oktober. Hvor dejligt er det?

TIPS:
Fjern falmede blomster regelmæssigt. For eksempel investerer planten ikke sin energi i at fremstille frø, men i nye blomsterknopper. Brug for eksempel haveblomsterne til en smuk buket.
Hvis en plante er færdig med at blomstre, skal du skære den ganske lidt tilbage. Ofte følger en anden blomstring.
Især sommerblomstrende enårige blomstrer bedre, hvis planten befrugtes fra tid til anden. Til dette kan du blande flydende plantemad med vandingsvand og vand dine planter med det.
Hvis du er mere af en færdiglavet type, køber du specielle næringskegler, som du holder fast i jorden med planten.
Kan du se dig selv nyde denne sæson endnu? Til din inspiration har vi valgt fem sommerblomstrere og fem stauder og buske, der blomstrer hele sommeren.

TOPP 5 SOMMERÅRIGE BLOMMERE
1. Mandevilla, en klatring vinstok med hvide, lyserøde og røde blomster, der kan blomstre selv i efteråret.

2. Petunia er en ideel plante til potter og containere. For at lyse hængende haver op, skal du vælge en Petunia-sort med en hængende vane.

3. Geranium, til en rigtig fest på din terrasse eller altan, skal du vælge geranium i forskellige nuancer sammen.

4. Cosmea ser godt ud i jorden og har smukke blade. Du kan nyde denne blomst hele sommeren. Både i haven og i vasen, fordi Cosmea er en skønhed for hjemmet.

5. Optaget Lizzie, blomstrer utrætteligt hele sommeren i smukke, lyse nuancer. Denne flerårige behøver ikke engang at være i fuld sol.

TOPP 5 PERSONLIGE PLANTER OG BUSSER
1. Verbena, en fantastisk plante, der blomstrer hele sommeren. Planten har brug for lidt plads med sine slanke blomsterstængler. Også meget flot: sommerfugle elsker det.

2. Hortensia tåler noget skygge godt, blomstrer i lang tid, og blomsterne forbliver smukke langt ud i efteråret. Nogle gange skifter de helt fra pastelrosa til grøn. Efter blomstring kan du nyde de tørrede blomsterhoveder.

3. Den lilla murblomst blomstrer fra forår til langt ud på sommeren. Om vinteren er denne stedsegrønne også meget smuk på grund af de grågrønne blade.

4. Mousserende lys blomstrer utrætteligt hele sommeren. Blomsterne er som sommerfugle, der danser omkring planten. Denne plante er en succes ikke kun i jorden, men også i en gryde.

5. Kontinuerlige blomstrende roser, navnet siger det hele, blomstrer indtil efteråret. Du foretrækker at omfavne det flerårige nonchalante udseende og lade det løbe hele sommeren.

Leave a Comment

Your email address will not be published.